Σύνολο θέσεων 650

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 30/12/2008 έως 19/01/2009.

Αναλυτικά η προκήρυξη – έντυπο αίτησης και Υπεύθυνη Δήλωση:

pr-354398

Έντυπο αίτησης

Υπεύθυνη δήλωσηΑ/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

1

Γεωπόνων

225

2

Κτηνιάτρων

40

3

Ιχθυολόγων

20

4

Γεωλόγων

20

5

Δασολόγων

50

6

Τεχνολόγοι Γεωπονίας

150

7

Τεχνολόγοι Τροφίμων & Διατροφής

38

8

Τεχνολόγοι Δημόσιας Υγιεινής

12

9

Τεχνολόγοι Ιχθυοκομίας – Αλιείας

33

10

Δασοπόνοι

62

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΩΝ

650

Δεκεμβρίου 23, 2008 Δημοσιεύθηκε από agrolesvos | Εργασία_Προσλήψεις | | Κανένα σχόλιο

Αγγελίες Γεωπονικού Ενδιαφέροντος

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η CRETA FARM επιθυμεί να προσλάβει: ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Κωδ. Θέσης ΠΟΙΟΤ. ΕΛ. ΡΕΘ.) με έδρα το Ρέθυμνο. Πληροφορίες αναλυτικά στην ιστοσελίδα : www.cretafarm.gr

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε ζητά για πρόσληψη Γεωπόνους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

  1. Πτυχίο Α.Ε.Ι- Τομέας Φυτικής Παραγωγής
  2. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  3. Γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Microsoft Office
  4. Ηλικία: Μέχρι 30 ετών
  5. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  6. Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (Β’ κατηγορίας ερασιτεχνικό)

Προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο των φυτοπροστατευτικών, των σπόρων και των λιπασμάτων θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.

Προσφέρονται:

  1. Ικανοποιητικός μισθός αναλόγων προσόντων + προμήθειες
  2. Ιδανικό περιβάλλον εργασίας
  3. Αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και φορητός Η/Υ
  4. Προοπτικές εξέλιξης

Βιογραφικά σημειώματα: ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε, Δ. Γληνού 32, 54249, Θεσσαλονίκη ή Fax 2310 33 4378 ή στο email: lia@ypsilonagro.com

Υπόψιν κας. Λ. Βρατσίδα

ΑΓΓΕΛΙΑ : Εταιρία επεξεργασίας κρέατος στον Ασπρόπυργο ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων ή παρεμφερείς ειδικότητες για τήρηση συστήματος ISO – HACCP. Βιογραφικά στο fax: 210 5595591, τηλ: 210 5595515.

ΑΓΓΕΛΙΑ : Εταιρία επεξεργασίας κρέατος ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων, διατήρηση συστήματος ISO – Hasst. Βιογραφικά στο fax: 210 5595191, τηλ: 210 5596730.

ΑΓΓΕΛΙΑ : Ζητείται Γεωπόνος με πτυχίο για εταιρία απολυμάνσεων στο Κερατσίνι. Εσωτερική θέση γραφείου, 8ωρη απασχόληση. Βιογραφικά στο e-mail: apolimantikipirea@hotmail.com.

ΑΓΓΕΛΙΑ : Γεωπόνος ζητείται από φορέα πιστοποιήσεως για συνεργασία στην Βόρεια Ελλάδα. Τηλ: 210 6….

ΑΓΓΕΛΙΑ : Τεχνολόγος Τροφίμων ζητείται από βιομηχανία κρέατος πουλερικών. Τηλ: 231…, Κος Σαραμουρτσής Πέτρος.

ΑΓΓΕΛΙΑ : Εταιρεία Τάσιος Δημητριακά ΜΕΠΕ που εδρεύει στο Κουτσό Ξάνθης ζητάει πτυχιούχο γεωπόνο για πλήρη εργασία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2541096850, 6932756430

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η MARIGOLD PLANTS A.E. leader στο χώρο Παραγωγής και Εμπορίας Φυτών ΖΗΤΑ για άμεση προσληψη: ΓΕΩΠΟΝΟ (Αθήνα) για το τμήμα πωλήσεων. Ο/Η Υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει: Ηλικία μέχρι 32 ετών, Πτυχίο Γεωπονικής, Αγγλική γλώσσα (σε ικανοποιητικό επίπεδο), Προϋπηρεσία επιθυμητή. Η Επιχείρηση προσφέρει: Άριστο περιβάλλον εργασίας, Προοπτικές εξέλιξης, Συνεχής εκπαίδευση, “Σωστό” πακέτο αποδοχών, Παρέχεται αυτοκίνητο & τηλέφωνο. Αποστείλατε Βιογραφικό
MARIGOLD PLANTS A.E. , Λεωφ. Σουλίου 189 – Κάτω Σούλι, 19007 Μαραθώνας, e-mail: marigold@marigoldplants.gr , fax: 22940 64224, τηλ.: 22940 63574

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε. ζητά για πρόσληψη Γεωπόνους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα: Πτυχίο Α.Ε.Ι.-Τομέας Φυτικής Παραγωγής, Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, Γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Microsoft Office , Ηλικία: Μέχρι 30 ετών, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις , Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (Β’ κατηγορίας ερασιτεχνικό). Προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο των φυτοπροστατευτικών, των σπόρων και των λιπασμάτων θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Προσφέρονται: Ικανοποιητικός μισθός αναλόγων προσόντων + προμήθειες, Ιδανικό περιβάλλον εργασίας, Αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και φορητός Η/Υ, Προοπτικές εξέλιξης. Βιογραφικά σημειώματα: ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε. Δ. Γληνού 32, 54249, Θεσσαλονίκη ή Fax 2310 33 4378 ή lia@ypsilon-agro.com Υπόψιν κας. Λ. Βρατσίδα

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η Mega Systems, ηγέτης στον αρωματισμό χώρων, με 73 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναζητά area manager. Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης των πωλήσεων της περιοχής ευθύνης του, με στόχο τη μεγιστοποίηση της προώθησης και πώλησης των προϊόντων της Mega Systems AEBE μέσα από τη συνεργασία με το δίκτυο των αντιπροσώπων.

Α) Area Manager Νοτίου Ελλάδος – Ο κατάλληλος υποψήφιος είναι μέχρι 40 ετών, έχει αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 χρόνια στις πωλήσεις, πτυχίο ΑΕΙ και άριστη γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Διαθέτει πνεύμα συνεργασίας, είναι προσανατολισμένος στο αποτέλεσμα, δυναμικός και δημιουργικός. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, αυτοκίνητο Ι.Χ., laptop & εταιρικό κινητό, συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητα εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα της Mega Systems, μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο Fax: 211 1099599, Υπόψη κ. Βασίλη Τσαούση.

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η εταιρία MEGA SYSTEMS, leader στο χώρο Αρωματισμού Επαγγελματικών χώρων αναζητά νέους ανθρώπους δυναμικούς, με κίνητρα για την δημιουργία και ανάπτυξη δικτύου πελατών, ως Εξωτερικούς Συνεργάτες Ιδανικά θα χρειάζεται ο υποψήφιος συνεργάτης να έχει γνώση σε πωλήσεις, χωρίς αυτό να αποτελεί βασική προϋπόθεση καθώς προσφέρεται διαρκείς εκπαίδευση τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά την διάρκεια της συνεργασίας. Οι υποψήφιοι συνεργάτες θα δραστηριοποιούνται σε προκαθορισμένη γεωγραφική περιοχή και θα έχουν την άμεση υλικοτεχνική υποστήριξη από κεντρικό αντιπρόσωπο περιοχής. Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβής. Πληροφορίες: Κος Σωφρόνης Βαγγέλης, Τηλ.: +30 211 10 99500, Κινητό: +6943 072095. Αποστολή Βιογραφικών: Fax: +30 211 10 99599, Email: vsofronis@megasystems.gr

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η Imperial Tobacco Hellas είναι θυγατρική της Imperial Tobacco Group, 4ης μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας στον κόσμο σε πωλήσεις και 3ης σε κερδοφορία. Η ΙΤG απασχολεί 15,000 εργαζομένους, με παρουσία σε 130 χώρες παγκοσμίως και 31 εργοστάσια. Η Imperial Tobacco Hellas είναι αμιγώς εμπορική, με 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας προωθεί και διανέμει στην ελληνική αγορά τα σήματα Davidoff, Slim Line, R1, West, Maxim Slims και Drum στην κατηγορία των τσιγάρων και το Drum, Golden Virginia και Van Nelle στην κατηγορία των καπνών για στριφτά τσιγάρα, ενώ στην κατηγορία των χαρτιών διακινεί τα Rizla και τα Drum.

Η Ιmperial Tobacco Hellas συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια μέσα στις 50 πιο κερδοφόρες εμπορικές επιχειρήσεις στη χώρα μας, ενώ είναι η 2η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων και 3η από πλευράς κερδών στην αγορά καπνικών προϊόντων. Εκτός από την ελληνική αγορά έχει επίσης την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ -Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ -ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Η Οργανωτική Διάρθρωση της Εταιρείας μας περιλαμβάνει τις Διευθύνσεις: Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Εμπορίου & Πωλήσεων και Marketing.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Επενδύουμε στους Ανθρώπους μας εφαρμόζοντας Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανθρώπινου Δυναμικού Προστιθέμενης Αξίας.

Το Σύστημα Αξιολόγησης της Απόδοσης έχει σχεδιαστεί με στόχο:

Α) Την εναρμόνιση των Ατομικών Στόχων με τη Στρατηγική και τους Στόχους της Εταιρείας

Β) Την πλήρη Αξιοποίηση και Δυναμική Ανάπτυξη των Εργαζομένων

Γ) Την Δημιουργία Ομαδικού Πνεύματος

Δ) Την Σύνδεση της Απόδοσης με τις βασικές και μεταβλητές (bonus) αμοιβές

Μέσω της εφαρμογής του Συστήματος Αξιολόγησης επιτυγχάνεται Αντικειμενική Μέτρηση Ποιοτικών & Ποσοτικών κριτηρίων της Απόδοσης των Εργαζομένων μας, απορέουν οι Εκπαιδευτικές τους Ανάγκες, διαμορφώνονται τα Πλάνα Διαδοχής και Καριέρας και συγκεκριμενοποιούνται οι Προσδοκίες των Εργαζομένων μας. Το Σύστημα Αξιολόγησης μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Σύστημα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης που εφαρμόζουμε καθώς απώτερος στόχος μας είναι η Βελτίωση και Ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Εργαζομένων μας και η δημιουργία ευκαιριών εξέλιξης (τόσο στην Ελλάδα όσο και στις θυγατρικές της Imperial Tobaccο Group στο εξωτερικό) αναπτύσσοντας παράλληλα όχι μόνο Ικανά Στελέχη, αλλά και Μελλοντικούς Ηγέτες.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

Α) Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Β) Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς

Γ) Εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τον Όμιλο στο εξωτερικό

Δ) Συμμετοχή σε Μακροχρόνια Προγράμματα Σπουδών

Ε) Προγράμματα Ένταξης Νεοσειρχομένων

Ζ) Σχεδιασμός Ατομικής Ανάπτυξης

Η) Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγετικών Δεξιοτήτων – Coaching

Θ) Βιωματικά Σεμινάρια

Ι) Προγράμματα Ξένων Γλωσσών

Το Σύστημα Αμοιβών και Παροχών είναι επίσης συνδεμένο με το Σύστημα Αξιολόγησης και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντικειμενική Aναγνώριση και Eπιβράβευση ( οικονομική και μη) επίτευξης των εταιρικών και ατομικών στόχων.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στα πλαίσια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Κοινωνική Πολιτική της Εταιρείας μας εκφράζεται με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες όπως: δωρεές , χρηματοδοτήσεις( Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Πυρόπληκτοι θέρους 2007, Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων, Σωματείο MDA Hellas) καθώς και μέσω του Προγράμματος Εθελοντισμού των Εργαζόμένων μας “Αφορά Εμένα”.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ IMPERIAL TOBACCO HELLAS

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο Δυναμικό της Imperial Tobacco Hellas, σε ένα περιβάλλον προκλήσεων που αναγνωρίζει την προσπάθεια των εργαζόμενων της δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής Ανάπτυξης και Εξέλιξης, μπορείτε να προωθήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην διεύθυνση:

Imperial Tobacco Hellas

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

Κλεισθένους 300

153 44, Γέρακας Αττικής

Fax:+30210 6612257

email: maria.dalakoura@gr.imptob.com

web site: http://www.imperial-tobacco.com

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος: Καίτη Χατζηαναγνώστου

ΑΓΓΕΛΙΑ : Η Regency Entertainment Ψυχαγωγική & Τουριστική Α.Ε. κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών και πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων και ακολουθώντας μία διαρκώς ανοδική πορεία επιθυμεί να προσλάβει για την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ξενοδοχείου HYATT REGENCY THESSALONIKI: ΚΗΠΟΥΡΟ (κωδ. GRD). Απαραίτητα προσόντα: Γνώσεις κηπουρικής, Επαγγελματική εμπειρία επιθυμητή, Όρεξη για εργασία, Ομαδικό πνεύμα εργασίας, Ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες. Προσφέρουμε: Ευχάριστο, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, Πρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, Συνεχή εκπαίδευση. Προοπτικές εξέλιξης για φιλόδοξα και δημιουργικά άτομα. Αποστολή Βιογραφικών (με αναφορά στον αντίστοιχο κωδικό θέσης): ΗΥΑΤΤ REGENCY THESSALONIKI

Υπόψη Υπεύθυνου Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Giovanni Serafini
Τ.Θ. Αεροδρόμιο Μακεδονία, 55 103 Θεσσαλονίκη, Fax: 2310 401489
Ηλεκτρονική διεύθυνση: career@hyatt.gr

ΑΓΓΕΛΙΑ : H TASTY FOODS S.A., θυγατρική της PEPSICO INTERNATIONAL πρωτοπόρος στην Ελληνική αγορά στο χώρο των σνάκς ζητά: ΠΩΛΗΤΕΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ (Κωδικός: SAL- LAM). Για την προώθηση των προϊόντων της στα μικρά σημεία λιανικής του νομού: ΛΑΜΙΑΣ. Τί ζητάμε: Απολυτήριο Λυκείου ή Πτυχίο Ανώτερης Σχολής, Δίπλωμα οδήγησης, Ευχάριστο χαρακτήρα, δυναμική προσωπικότητα και άνεση επικοινωνίας, Για τους άντρες υποψηφίους εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, Μόνιμη κατοικία στον παραπάνω νομό.

Η Εταιρία προσφέρει: Ικανοποιητικές αποδοχές, Ι.Χ. Αυτοκίνητο, Πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση, Συνεχή εκπαίδευση, Προοπτικές καριέρας σε μία δυναμικά εξελισσόμενη ομάδα πωλήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα, με την ένδειξη SAL- LAM, στο e-mail: tasty.hr@intl.pepsico.com ή στο fax: 210-6218479 ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: TASTY FOODS ΑΒΓΕ, 22ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, 145 65 ΄Αγιος Στέφανος, Τηλ. 210 6298000, Με την ένδειξη SAL- LAM.

ΑΓΓΕΛΙΑ : Τα S/M ΑΤΛΑΝΤΙΚ ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη για την κάλυψη εποχιακών αναγκών στα νησιά: Ρόδο, Μήλο, Πάρο, Σαντορίνη & Λήμνο: Πωλητές / πωλήτριες πλήρους απασχόλησης. Η εταιρεία προσφέρει: Ικανοποιητικές απολαβές, Έξοδα διαμονής, διατροφής & extra παροχές. Προοπτική μόνιμης απασχόλησης & εξέλιξης στα καταστήματα του δικτύου. Αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στην ταχυδρομική θυρίδα: Τ.Θ. 72546 Τ.Κ. 16451 Αργυρούπολη μέσω Internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@atlantic.gr στο fax: 210 9971564, υπόψη τμήματος προσωπικού. Πληροφορίες στο site της Εταιρείας www.atlantic.gr

ΑΓΓΕΛΙΑ : ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Επεξεργασίας & Βιομηχανοποιήσεως, Ελαιωδών Σπόρων και Δημητριακών & Ναυτιλίας. Η ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΛΑΔΙΩΝ. Απόφοιτο: Μηχανολογίας / Τεχνολογίας Τροφίμων / Γεωπονίας / Φυτικής Παραγωγής. Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει: Να έχει οργανωτικά προσόντα, Να έχει τεχνικές γνώσεις, Να επιδεικνύει εργατικότητα. Προσφέρονται ανταγωνιστικές αποδοχές, διαρκής εκπαίδευση.Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν Βιογραφικό: Υπ΄όψιν Τμήματος Προσωπικού ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Βουκουρεστίου 46-48, 106 73 Αθήνα, Υπ’ όψιν: Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Φαξ: 210-3639425. e-mail: p.tzerefos@soyahellas.gr

Advertisements